Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Sun Resort egy kéthektáros szállodapark közvetlenül a tengerparti sétány mellett, öt percnyi sétára Herceg Novi történelmi óvárosától. A sűrű mediterrán növényzet, a banánfák, pálmák és leanderek közt összesen 5 szállodaépület és számos apartmanház várja a vendégeket. A kikapcsolódást saját strand, temperált kerti medence, gyermekmedence, multifunkcionális sportpálya, a wellness oázis infra és finn szaunái, pezsgőfürdőjei, szoláriuma biztosítják. A szálloda saját strandján, valamint a medencéknél elhelyezett napernyők és napágyak ingyenesen igénybe vehetőek vendégeink részére.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Sun Resort

85340 Herceg Novi, Sveta bubala bb.
(Montenegró)

Útvonaltervezés

+382-31-355-000

Minden Montenegróról az 1300-as telefonszámon!

1300

Kedves leendő és törzsvendégeink, ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Montenegróban bevezetett 1300-as telefonszámon a nap 24 órájában minden, a nyaraláshoz szükséges információt megkaphatnak az országról. A montenegrói Nemzeti Turisztikai Szervezet keretében működő hívásközponttól a következőkkel kapcsolatban kaphatnak információt: merre található gyógyszertár, ügyeletes orvos, autószerelő, milyen az utak helyzete, milyenek az időjárási viszonyok és egyéb hasznos kérdésekre válaszokat. Tájékoztatást kap a turista éttermekről, kávézókról, éjszakai szórakozóhelyekről, internetes pontokról és a kulturális rendezvényekről.

AZ INFORMÁCIÓS SZÁM MAGYARORSZÁGRÓL IS HíVHATÓ A +382/1300-AS SZÁM TÁRCSÁZÁSÁVAL. A HíVÁSKÖZPONT SZERB NYELVEN KíVÜL ANGOL, NÉMET, OROSZ, OLASZ NYELVEKEN AD FELVILÁGOSíTÁST A TURISTÁK RÉSZÉRE A MONTENEGRÓI NYARALÁSHOZ.