Érkezés dátuma
Érkezés
Távozás dátuma
Távozás
Vendégek száma
1 szoba, 2 vendég

Bemutatkozás

A Hunguest Hotel Apollo hazánk egyik legismertebb fürdővárosának, Hajdúszoboszlónak szívében kapott helyett. Négycsillagos szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak. Jól felszerelt, elegánsan berendezett szobáinknak köszönhetően szállodánk családi nyaraláshoz, hétvégi kikapcsolódáshoz és vállalati események lebonyolításához is tökéletes helyszínt biztosít. Az esztétikum és a különleges szolgáltatások mellett odafigyelünk arra is, hogy vendégeink szolgáltatásaink minőségét és személyzetünk hozzáállását illetően is kellemes emlékeket őrizzenek itt töltött napjaikról.

Elérhetőség

Hunguest Hotel Apollo

4200 Hajdúszoboszló, Mátyás Király sétány 12-14.
(Magyarország)

Útvonaltervezés

+36-52-362-744

Gasztro séta, félpanzióval

Hunguest Hotel Apollo · Hajdúszoboszló

Gasztro séta, félpanzióval

26 000 Ft-tól/fő/éj

Legjobb ár - NYÁR!

Hunguest Hotel Apollo · Hajdúszoboszló

Legjobb ár - NYÁR!

20 000 Ft-tól/fő/éj

Augusztus 20. - Apollo

Hunguest Hotel Apollo · Hajdúszoboszló

Augusztus 20. - Apollo

22 000 Ft-tól/fő/éj

Apolló Hotel

Ismerje meg a Hunguest Hotel Apollót!

Hajdúszoboszlói pihenés

A Hunguest Hotel Apollo hazánk egyik legismertebb fürdővárosának, Hajdúszoboszlónak szívében kapott helyett. Szállodánk vendégei modern, kifinomult környezetben tölthetik pihenésüket, miközben számos kikapcsolódást ígérő szolgáltatásunk közül választhatnak.

Jól felszerelt, elegánsan berendezett szobáinknak köszönhetően szállodánk családi nyaraláshoz, hétvégi kikapcsolódáshoz és vállalati események lebonyolításához is tökéletes helyszínt biztosít.

Az esztétikum és a különleges szolgáltatások mellett odafigyelünk arra is, hogy vendégeink szolgáltatásaink minőségét és személyzetünk hozzáállását illetően is kellemes emlékeket őrizzenek itt töltött napjaikról.


Gasztronómia

A Hunguest Hotel Apollo "reggeli" szolgáltatást biztosít vendégei számára. Azonban így is fontosnak tartjuk, hogy vendégeink nyaralása minden ízében emlékezetes maradjon – a szó szoros értelmében is.

A főétkezés (büfévacsora) a Hunguest Hotel Aqua-Sol-ban vehető igénybe vendégeinknek, melyet egy kb. 5 perces sétával tudnak megközelíteni vendégeink.


Testi-lelki felfrissülés

Wellness-részlegünkben a rohanó hétköznapok fáradalmait pihenheti ki különleges kezeléseink segítségével.


„A reumások mekkája”

Városunk egyedülálló hatású, 73 °C hőmérsékletű termálvize 1091 méter mélyről tör fel a felszínre, melynek Hajdúszoboszló fürdővárosi címét is köszönheti, és amelynek páratlan jótékony hatásait Ön is élvezheti az Apollo Hotel termálmedencéiben.

A zavartalan kikapcsolódás mellett számos egészségügyi panaszra is gyógyírt jelenthet a gyógyvíz, például ízületi gyulladásokra, gerincbántalmakra, idegfájdalmakra és sportsérülésekre is.
Élvezze Hajdúszoboszló termálvizét az Apollo Hotelben!


Hajdúszoboszló lehetőségei

A páratlan élményekhez nagyban hozzájárulnak városunk egyedülálló szabadidős lehetőségei is.
Ide tartozik Hajdúszoboszló Aquapark névre keresztelt csúszdaparadicsoma és az Aqua-Palace fedett élményfürdő, amely Európa legnagyobb fürdőkomplexumának része - mindössze néhány percnyi sétára szállodánktól. Az érdeklődők ezen kívül Hajdúszoboszló múzeumaival, néprajzi értékeivel is megismerkedhetnek az itt töltött idő alatt.


Alapadatok

Szobaszám: 33 | Parkolás: zárt parkoló, 60 db, ingyenes | Idegenforgalmi adó: 600 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett | Dohányzás: Az egész szálloda nemdohányzó | Kisállat: nem engedélyezett | Különtermek: - | Akadálymentesség: A szálloda akadálymentes. | NTAK:SZ24087067